Zoeken

ASK, RECIEVE, BELIEVE !!!!ASK, RECEIVE, BELIEVE !!!!!Mijn goede gedachten zijn invloedrijk, mijn negatieve gedachten zijn zwak

Ik ben meester over mijn gedachten.


Beslis wat je wil zijn doen en hebben, denk daar de bijhorende gedachten , en zend de frequentie uit, en je visioen zal je leven worden.

Het Grote Geheim van het leven is de wet van de aantrekkingskracht.

De aantrekkingswet zegt: het gelijke trekt het gelijke aan, dus als je een gedachte denkt, trek je gelijksoortige gedachten naar je toe.

Gedachten zijn magnetisch, en gedachten hebben een frequentie. De gedachten die je denkt, worden uitgezonden naar het universum, en ze oefenen een magnetische kracht uit op alle dingen met dezelfde frequentie. Al het uitgezonden keert terug naar de bron: jij.


Je bent als een menselijke zendmast, je gedachten zenden een frequentie uit. Als je iets in je leven wilt veranderen, verander dan de frequentie door je gedachten te veranderen.


Je huidige gedachten geven je toekomstige leven gestalte. Waar je het meeste aan denkt, waar al je aandacht naartoe gaat, zal als jouw leven verschijnen.


Je gedachten worden dingen.

Je kunt nu meteen beginnen met je gezond te voelen, beginnen met je rijk te voelen, beginnen met de liefde om je heen te voelen, zelfs als die er niet is. Wat er dan gebeurt, is dat het universum zich zal voegen naar de aard van jouw lied. Het universum zal zich voegen naar de aard van dat innerlijke gevoel, en datgene tonen wat daarbij aansluit.


Dus wat voel je nu? Neem even de tijd om te bedenken hoe je je voelt. En als je je niet zo goed voelt als je zou willen, concentreer je dan op je innerlijk en beur je gevoelens doelbewust op. Als je je intens op je gevoelens concentreert, met de bedoeling je op te beuren, kun je ze krachtig laten opfleuren. Doe dat bijvoorbeeld door je ogen te sluiten, je te concentreren op je innerlijke gevoelens, en één minuut lang te glimlachen.


Met je gedachten en je gevoelens creëer je je leven. Zo zal het altijd zijn. Gegarandeerd!


Evenals de wet van de zwaartekracht vergist de aantrekkingswet zich nooit. Je ziet geen varkens vliegen omdat de wet van de zwaartekracht niet oplette “dat vergat de zwaartekracht op varkens toe te passen’’.


Hetzelfde geldt voor de aantrekkingswet. Alles wat je overkomt, is het effect van je gedachten. De aantrekkingswet is precies.


Het lijkt ongelooflijk, maar als we erin slagen ons ervoor open te stellen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Want wat het denken ook gedaan heeft in je leven, je kunt het ongedaan maken door je bewustzijn te veranderen.


Je hebt het vermogen alles te veranderen, want jij bent degene die je gedachten kiest en jij bent degene die je gevoelens ervaart.

Je creëert je eigen universum op je levensweg.


'Winston Churchill'


Het is echt belangrijk dat je je goed voelt, want dit ‘je goed voelen’ is het signaal dat naar het universum gaat en dat meer van hetzelfde naar je toe trekt. Dus ''hoe vaker je erin slaagt je goed te voelen'', des te meer dingen je aantrekt waardoor je je goed voelt en die je leven op een steeds hoger plan brengen.


BOB PROCTOR


Wist je dat je een neerslachtige bui in een oogwenk te boven kunt komen? Zet een mooi muziekstuk op, of begin te zingen – dat verandert je stemming.

Of denk aan iets moois. Denk aan een baby of aan iemand van wie je echt houdt, en concentreer je daarop. Houd alleen die gedachte voor ogen, sluit je af voor al het andere, en je gaat je gegarandeerd goed voelen.


Maak een lijst van ‘stemmingsschakelaars’ om op terug te kunnen vallen. Daarmee bedoel ik dingen die je gevoelens in één keer een positieve wending kunnen geven, zoals mooie herinneringen, grappige momenten, natuur, een dierbare persoon, je favoriete muziek. Vervolgens richt je je, als je weer eens boos of teleurgesteld of neerslachtig bent, op een van de dingen uit je lijst van stemmingsschakelaars. Pas in verschillende omstandigheden verschillende stemmingsschakelaars toe. Zo vergt het maar een paar minuten om je mindset en je stemming terug positief te krijgen.


De aantrekkingswet is een natuurwet. Hij is even onpartijdig als de wet van de zwaartekracht.


Er kan niets in je leven komen wat daarin niet is opgeroepen door aanhoudende gedachten.

Als je wilt weten wat je denkt, vraag je dan af hoe je je voelt. Emoties zijn een waardevol hulpmiddel, ze vertellen ons direct wat we denken.


Het is onmogelijk om je slecht te voelen en tegelijkertijd goede gedachten te hebben.

Je gedachten bepalen je frequentie, en je gevoelens vertellen je onmiddellijk op welke frequentie je zit. Wanneer je je slecht voelt, zit je op de frequentie die meer slechte dingen aantrekt. Als je je goed voelt, vorm je een krachtige magneet voor meer goede dingen.


Stemmingsschakelaars, zoals aangename herinneringen, natuur of je favoriete muziek, kunnen je gevoelens en daarmee je frequentie in een oogwenk veranderen.


Het gevoel van liefde is de hoogste frequentie die je kunt uitzenden. Hoe groter de liefde die je voelt en uitzendt, des te groter de kracht die je uitoefent.


Denk eens aan Aladdin en zijn lamp. Aladdin pakt de lamp op en wrijft erover, waarna de geest verschijnt. De geest zegt altijd maar één ding.


‘Uw wens is mijn bevel!’


Het verhaal gaat dan verder met drie wensen, maar in de oorspronkelijke versie ervan blijkt er in het geheel geen grens aan de wensen te zijn.


Laat dat goed tot je doordringen.


Pas de metafoor nu eens toe op je eigen leven. Denk eraan dat Aladdin iemand is die al zijn wensen in vervulling wil laten gaan. Dan is er het universum in zijn totaliteit, waar de geest voor staat. In de traditie kan het van alles zijn: je beschermengel, je betere zelf. Je kunt er talloze etiketten op plakken, bij voorkeur het etiket dat voor jou het beste werkt, maar in elke traditie is er iets wat groter is dan wijzelf. En de geest zegt altijd maar één ding.


‘Uw wens is mijn bevel!'


Dit prachtige verhaal laat zien hoe je hele leven in al zijn facetten door Jou is gecreëerd. De geest heeft simpelweg gehoor gegeven aan al jouw bevelen. De geest is de wet van de aantrekkingskracht, die je altijd vergezelt en altijd acht slaat op alles wat je denkt, zegt en doet.

De geest neemt aan dat alles waarover je denkt, je wens is!

Dat alles waarover je spreekt, je wens is!

Dat alles wat je doet, je wens is!

Jij bent de meester van het universum en de geest is hier om jou te dienen.

De geest trekt je bevelen nooit in twijfel.


Jij hebt je gedachte nog niet gehad of de geest begint zijn invloed in het universum aan te wenden, via mensen, omstandigheden en gebeurtenissen, om jouw wens te vervullen.


Het creatieve proces


Het creatieve proces dat in The Secret wordt toegepast, werd ontleend aan het Nieuwe Testament en biedt je een richtsnoer waarmee je in drie eenvoudige stappen je wens kunt realiseren.


Stap 1: vraag en je krijg het. ❤️


Stap 2: geloof erin. ❤️


Stap 3: wees dankbaar. ❤️Life Jour Live, Dream Big

Carpe Diem ❤️❤️

Je coachen Nancy & Harry 🌹

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Dankbaar