Zoeken

Zelfliefde !!


Love Yourself day: Een hele dag werken we rond het thema zelfliefde. Ook ik zag mezelf niet graag, deed van alles voor een ander want de ander ging me dan misschien minder graag zien, me verlaten, geen vriend(in) meer zijn, de ander ging me veroordelen, over me oordelen, of misschien wel roddelen over mij, ... .

Van alles kwam er maar in me op behalve houden van mezelf. Hoe vaak ik ja zei tegen een ander en eindelijk bedoelde ik NEEEE!

Ja voor een ander, nee voor mezelf! Jaren liep ik voor de ander, deed dingen die ik eigenlijk niet meer wou doen, voelde me niet lekker in mijn vel, had ik megaveel stress van het harde werken en geen tijd voor mezelf te nemen, maskers op, liet over mijn grenzen heen gaan, kwam ik foute partners tegen, ... Tot op een dag, ik de liefde van mijn leven tegen kwam en was ik zo bang om hem te verliezen en bij onze 1ste breuk zat de pijn zooooo diep dat alleen van mezelf houden me uit deze put kon helpen. Na eerst van alles te hebben gedaan en getest te hebben kwam ik steeds terug op 'hou eerst ten volle van jezelf'. Stapje voor stapje kwam ik er uit. Met vallen en opstaan, terug samen zijn, terug een breuk en opnieuw samen en opnieuw uit elkaar en opnieuw en opnieuw... Allemaal om mezelf die stappen te doen zetten in mijn zelfliefdeproces. Want in het begin deed ik het zelfs alleen voor hem, hoe komen we terug samen?

Dus toen deed ik het zelfs nog niet voor mezelf! Ook hij was zoekende hoe hij zijn liefde kon geven in de eerste plaats aan zichzelf. Hoe we onvoorwaardelijk van elkaar kunnen houden in plaats van voorwaarden aan onze liefde te koppelen. Voor mezelf ging ik nooit zomaar dit proces aangegaan zijn, ik hield niet van mezelf, wel van de liefde van mijn leven. Hoe bij momenten subtiel en hoe groots de liefde ook was, alleen door mezelf ten volle graag te zien en de nodige stappen hier in te zetten, hoe gelukkiger ik me kon voelen. Maar dan ook ECHT gelukkig! Een gans transformatieproces ontstond.

Doe ik de job nog graag?

Wat zou ik dan wel graag doen?

Hoe kan ik echt ten diepste van mezelf houden?

Wat is er daar voor nodig?

Welke stappen moet ik daarvoor zetten?

Welke oude ballast sleur ik al jaren mee?

Welke angsten?

Welke maskers zet ik op?

Welke patronen komen er telkens voor?

Wat doe ik als ik in de put zit?

Hoe kom ik daar uit?

Waarom ben ik hier?

Woon ik nog graag waar ik woon?

Wat doe ik graag? Ik kwam uit die diepe put en weet dat het mogelijk is om echt van jezelf te gaan houden! Om voor jezelf te gaan staan zonder maskers, doorheen je angsten op te staan en te gaan leven, het leven van jouw dromen! Ik begrijp ten volle hoe het is om niet van jezelf te houden, waar je doorheen moet. Hoe doen we dat nu eigenlijk van ons zelf houden?

Ook in moeilijkere momenten van jezelf blijven houden. Geef jezelf liefde en de wereld rond je veranderd ook! Wil jij ook een liefdevollere wereld?

Je eindelijk gelukkig voelen? De dingen doen die jij graag doet in plaats van een ander? Hoe lang wil je nog de anderen nalopen en het deksel telkens op je neus krijgen?

Wanneer ga je eerst van jezelf houden vooraleer je van een ander kan houden?

Wil jij ook een betere relatie met jezelf en je partner? Wil jij ten volle van jezelf houden?

Ook de mindere kantjes?

Je blokkades opheffen?

Door je angsten heen gaan? Boek vandaag je ticket voor de Love Yourself day


Wil je stappen zetten in je ontwikkeling van zelfliefde maar toch liever privé?

Neem contact met op: carpediem-solutions@outlook.com


Harry & Nancy 🌹

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Dankbaar